Policia e Kosovës – Krenaria e vendit


Policia e Kosovës – Krenaria e vendit

Derisa të tjerët sot festojnë me familjet e tyre, policët e Kosovës kujdesen për sigurinë e tyre dhe sovranitetin e vendit


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *