Viti i Ri në shtëpinë e familjes fituese Kelmendi


Albina Kelmendi dhe familja e saj vijnë në një intervistë ekskluzive për Prive.

Ata rrëfejnë emocionet e skenës së madhe dhe shumë tjera të pathëna.

Ndiqni të plotë intervistën e mëposhtme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *