Zbulohet gjinia e foshnjës së Einxhelit dhe Dagzit (FOTO)


Në Tiranë sot u zhvillua festa e zbulimit të gjinisë së bebes që Einxhel pret. Si ajo, ashtu edhe Dagz me të pranishmit janë treguar të rezervuar për postime fillimisht por dikush e ka gjetur ‘burimin’. Një nga të pranishmit e ka zbuluar momentin e konfirmimit të gjinisë. Einxhel dhe Dagz do bëhen prindër të një djali.

Arushi me balona të kaltërt është prova. Të njëjtën gjë, pra që Einxhel pret djalë, ia kanë thënë portalit tonë Prive.al edhe burime nga festa./prive

Në Tiranë sot u zhvillua festa e zbulimit të gjinisë së bebes që Einxhel pret. Si ajo, ashtu edhe Dagz me të pranishmit janë treguar të rezervuar për postime fillimisht por dikush e ka gjetur ‘burimin’. Një nga të pranishmit e ka zbuluar momentin e konfirmimit të gjinisë. Einxhel dhe Dagz do bëhen prindër të një djali.

Arushi me balona të kaltërt është prova. Të njëjtën gjë, pra që Einxhel pret djalë, ia kanë thënë portalit tonë Prive.al edhe burime nga festa./prive


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *