VIDEO Surpriza e “Vëllait të Madh”,Banorët “shpërthejnë” në lot, familjarët e tyre i surprizojnë me …


Të gjithë kanë parë të afërmit e zemrës përmes ekranit të madh. Me mesazhet e tyre, përveçse urojnë Vitin e Ri, u dhurojnë mbështetje konkurrentëve në këtë eksperiencë unike.

Nuk kanë munguar lotët për secilin banor, ndërsa ndjejnë mungesën e familjarëve. Big Brother Albania VIP 2 ka nisur më 24 dhjetor dhe çdo ditë bëhet e më interesant. VIDEO Surpriza e “Vëllait të Madh”,Banorët “shpërthejnë” në lot, familjarët e tyre i surprizojnë me …

Të gjithë kanë parë të afërmit e zemrës përmes ekranit të madh. Me mesazhet e tyre, përveçse urojnë Vitin e Ri, u dhurojnë mbështetje konkurrentëve në këtë eksperiencë unike.

Nuk kanë munguar lotët për secilin banor, ndërsa ndjejnë mungesën e familjarëve. Big Brother Albania VIP 2 ka nisur më 24 dhjetor dhe çdo ditë bëhet e më interesant. VIDEO Surpriza e “Vëllait të Madh”,Banorët “shpërthejnë” në lot, familjarët e tyre i surprizojnë me …


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *