Skandal/ Shiko se si Burri e malltreton komshiun pasi e zuri në shtëpin e tij.. (VIDEO)


Skandal/ Shiko se si Burri e malltreton komshiun pasi e zuri në shtëpin e tij.. (VIDEO)

I zoti i shtëpisë ka kapur me thikë hajdutin, i cili ka hyrë në një shtëpi, teksa po përpiqej të hidhej nga dritarja

Pronari i cili e mbajti hajdutin që e kapi për qafe në dritare për 15 minuta, dhe nuk e la qe te hidhet, pasi qe deshi ta shofin te gjith se kush esht hajni i lagjes
Shikoni pamjet me posht

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *