Elsa kërcënon shoqen: Do të të helmoj , nuk më intereson se hyj në b urg


Dy shoqe të ngushta kanë ardhur në rubrikën “Shihemi në Gjyq” tek E Diela Shqiptare sepse janë në konflikt me njëra-tjetrën për një borxh të marrë në vitin 2014.

Shemsia së bashku me bashkëshortin i kanë marrë 5 milion Lekë Elsës dhe më pas u zh.dukën, duke mos ia shlyer këtë borxh. Ata jetonin në Tiranë, më pas u zhvendosën në Vaqarr ku ndërtuan dhe një shtëpi dy katëshe, duke humbur kontaktin me Elsën.

1 vit e gjysmë më parë kur vdiq bashkëshorti i Shemsies, Elsa i gjen shtëpinë në Vaqarr dhe e viziton. Shemsia i thotë që të jetojnë së bashku meqë Elsa rri me qira.

Elsa pranoi, por tani kanë nisur konfliktet me jetesën bashkë. Shemsia thotë se Elsa bërtet nëpër shtëpi dhe korridor dhe rri nga 3 orë në tualet nga inati. Do që ta nxjerrë nga shtëpia, por Elsa nuk pranon derisa të marrë lekët mbrapsht.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *