VIDEO/ Po festonin Vitin e Ri, kërcet grushti mes të rinjve brenda clubi-t në Tiranë


Pasi festuan në shtëpi, mjaft të rinj iu drejtuan klubeve për të kaluar çaste të gëzuara të ndërrimit të viteve.

Por duket se mjaft prej tyre abuzuan me alkoolin.

Në një klub nate në Tiranë është filmuar një përplasje mes të rinjsh.

Nga pamjet shihet që hedhin pijet dhe letrat që kanë në tavolinë, drejt personave të tjerë.

Nuk dihet nëse policia ka kryer ndalime apo shoqërime të personave të përfshirë në konflikt.

https://www.instagram.com/joqalbania/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b6f6dd79-1589-40e6-baf0-dc797e243a6e


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *