Pamje rrënqethëse. Gjendet trupi i pajetë i gruas qé u hodh në Vardar


Specialistët e njësisë policore Tigri në lumin Vardar sot kanë gjetur dhe nxjerrin trupin e gruas e cila u hodh në lumin afër Velesit, shkruan albanews24.
Gruaja pesëdhjetë e pesë vjeçare u hodh nga Maloto Movce në lumin Vardar në Veles pak pas mesnatës së 31 dhjetorit.

Në orën 2 të mëngjesit, 62-vjeçari DM nga Shkupi ka raportuar në SVR Veles se motra e tij 55-vjeçare MK nga fshati Sojaklari i Velesit është larguar nga shtëpia.

Policia konfirmon se trupi i një gruaje është nxjerrë nga lumi Vardar dhe po merren masa për zbardhjen e rastit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *