Nami në BBV! Efi kërcnòn publikisht Zhaklinën: Merrni masa ose ndryshe


Sot është spektakli i radhës në Big Brother Albania, i pari për këtë vit të ri dhe për shkak të atyre rrethanave që kanë ndodhur në shtëpi pritej të kishte debate të shumta.

Efi me Kejvinën kanë mbërritur në kërcënime dhe kjo u duk qartë dhe në spektaklin e sotëm. Ato nuk e durojnë dot njëra tjetrën.

Ndërkohë që Efi dukej shumë e nerovozuar, në anën tjetër Kejvina dukej shumë e qetë dhe vetëm qeshte dhe bëntë gjeste që tregon që situata mes tyre me siguri do “pla së” gjatë javës nëse nuk merren masa nga produksioni.

Arbana dukshëm nervoze i ka thënë se nuk ka gjë më të shëmtuar se sa të shohësh dy femra që zihen me njëra tjetrën në një televizion kombëtar.

Publiku e duartrokiti Arbanën dhe dialogu u zhvendos te Sharka dhe Mustafaraj: ky i fundit e ka imituar në mënyrat e tij të të shprehurit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *