Publikon foto të këmbëve dhe e nxjerr në shitje, do çuditeni se sa shumë kanë ofruar për Megi Pojanin


Megi Pojani ëshë një personazhet që di sitë marr vëmendje përmes rrjeteve sociale. Si një vajzë e çiltër, moderatoren e duan shumë derisa vetëm në Instagram numëron 450 mijë ndjekës.

Publikon foto të këmbëve dhe e nxjerr në shitje, do çuditeni se sa shumë kanë ofruar për Megi Pojanin. Së fundmi nëpërmjet InstaStory ajo hapi një ankand të imazhit të këmbëve të saj ku të gjithë kanë hedhur shifrat e tyre. Nga një mijë që kishte nisur ajo, shifrat e fansave arritën deri në pesë milion.

Megi Pojani ëshë një personazhet që di sitë marr vëmendje përmes rrjeteve sociale. Si një vajzë e çiltër, moderatoren e duan shumë derisa vetëm në Instagram numëron 450 mijë ndjekës.

Së fundmi nëpërmjet InstaStory ajo hapi një ankand të imazhit të këmbëve të saj ku të gjithë kanë hedhur shifrat e tyre. Nga një mijë që kishte nisur ajo, shifrat e fansave arritën deri në pesë milion.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *