Prifti ortodoks ‘godet’ Shefqet Krasniqin: Nëse babadimri është babadreq, ti nuk je hoxhë i denjë – Ja çfarë je


Moderatori i emisionit Kojshia Show, Sadri Imeri, ishte mysafir në Elbasan te kisha të cilën e drejton At Nikolla Xhufka, të cilën ai e quan “kishë paleokristiane – katakomb”. Me priftin At Nikolla zhvilloi edhe një intervistë, përcjell Korrespodenti.

Në këtë intervistë, At Nikolla i ka bërë edhe një reagim imamit nga Prishtina, Shefqet Krasniqit, për deklaratën e këtij të fundit se “babadimri është babadreq”. Prifti thotë se është ndjerë i fyer nga kjo deklaratë dhe se sipas tij, Shefqet Krasniqi nuk është hoxhë i denjtë, pasi që me deklaratat e tij po bën përçarje tek shqiptarët.Ndiqeni minutën e 8:00 të emisionit për ta dëgjuar rrëfimin e tij të plotë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *