Një Pakistanez me peshë 440 kg ha 8 pula dhe 46 vezë në ditë, pamja e tij është e cuditshme..VIDEO


Djaloshi pakistanes i cili peshon 440 kilogram , nje mbipesh shum e rall, ai tregon per veten e tij se mund te haj 8 pula dhe 46 veze ne dite, pamja e tij eshte shum e cuditshme ku tregon edhe fuqin qe ka..

Djaloshi pakistanes i cili peshon 440 kilogram , nje mbipesh shum e rall, ai tregon per veten e tij se mund te haj 8 pula dhe 46 veze ne dite, pamja e tij eshte shum e cuditshme ku tregon edhe fuqin qe ka..

Djaloshi pakistanes i cili peshon 440 kilogram , nje mbipesh shum e rall, ai tregon per veten e tij se mund te haj 8 pula dhe 46 veze ne dite, pamja e tij eshte shum e cuditshme ku tregon edhe fuqin qe ka..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *