Nga Meka, Mozzik bën gjestin e veçantë për Loredanën dhe vajzën e tyre


Reperi i njohur Mozzik ka shkuar në Mekë. Së fundmi ai postoi disa foto nga vendi i shenjtë duke dhënë dhe një mesazh të fuqishëm. Por ajo çfarë ka bërë përshtypje është edhe veprimi që ka bërë për ish-partneren, Loredanën dhe vajzën e tyre, Hana.

Nga Meka, Mozzik bën gjestin e veçantë për Loredanën

Ka qenë Loredana, ajo që ka postuar në Instastory një foto ku shihet një letër ku shkruhet emri i saj dhe i vogëlushes dhe në sfond dallohet qyteti Mekës.

Nga Meka, Mozzik bën gjestin e veçantë për Loredanën

Emrat ishin shkruajtur nga vetë Mozzik i cili është lutur për Loredanën dhe Hanën.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *