“Ujë vetëm 20 minuta në ditë”, Vëllai i Madh ndëѕhkon banorët раѕi thyen rregullin krуеѕor të formatit


Më shumë se njëhërë banorët e Big Brother VIP kanë diskutuar nominimet hapur, gjë që shkon në kundërshtim me rregullat e formatit.

Arbana u transmetoi banorëve se për këtë Vëllai i Madh i madh ka marrë një vendim për t’i dënuar ata, ndërsa në show u shfaq një klip ku banorët të ndarë në grupe diskutonin se kë do nominonin këtë javë.

” Jeni treguar moskokëçarës për rregulloren. Ju keni thyer rregullin kryesor të formatit.Kështu që nga nesër do të keni ujë vetëm 20 minuta në ditë, do njoftoheni nëpërmjet gongut për kohën kur vjen dhe ikën ujin, për të gjitha funksionet që ju duhet”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *