Vazhdon debati! Tea-Oltëѕ: Gënjën ѕy рër ѕу dhe rri këtu si zonjë!


Tea ka vazhduar debatin me Oltën pas ballfaqimit per debatin me Gentin.

Tea: Lërë videon, ti ça më ke thënë mua, ma bërë me gjeste! Pse e mohon në sy, kjo është çmenduri!

Olta: E ke seriozisht, ule tonin, mos u revolto!

Tea: Po se ju gënjeni dhe çorientoni shtëpinë dhe rri si zonjë në fund! Si mund të luash kështu me njerëzit. Unë të besova!

Olta: Ule tonin!

Tea: Ore lërë tonin tim ti, jam e indinjuar ! Unë nuk flas më me ty, se ti të gënjen sy për sy!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *