Tea dhe Olta i ngrenë zërin njëra tjetrës: Sillesh si adoleshente, bravo për shfaqjen!


Tea dhe Olta janë përplasur for në debat me njëra tjetrën në spektaklin e sotëm, deri në ngritje tonesh.

E gjitha nisi pasi banorët mendojnë se Olta dhe Genti duhet të jenë ata që do lënë shtëpinë sonte. Tea në veçanti ishte kundër Oltës.

Tea: Sillesh si adoloshente!

Olta: Ti bën si grua e madhe

Tea: Bëj ça të duash , po jo me mua! Ti mendo se të quhesh grua është ofendim!Olta: Unë jam e gjitha gabim për këta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *