Spitali jep përgjigjen përfundimtare, është i sëmurë Luizi apo jo?


Luizi është shëndoshë e mirë nisur nga rezultati i analizave dhe kontrollit mjekësor që ka bërë sonte në spitalin “Shefqet Ndroqi”.

Doktoresha që e ndoqi rastin e tij sapo dha këtë përgjigje pak më parë dhe tha që mund të mjaftohet vetëm me një antibiotik për shkak se ka pasur tre herë gëlbazë me gjak.

Por EKG e zemrës dhe kontrollet e tjera që ka bërë kanë dalë brenda parametrave të duhur dhe mund të thuhet që gëzon shëndet të plotë.

Mjekja: Luizi është paraqitur më gëlbazë me gjak, 3 episode. Ekzaminimet e tregojnë normale. Pas skanerit, nuk rezultojnë probleme edhe KG normale.Tani i rekomandohen vetëm antibiotikë.

Arbri: E para shyqyr ska gjë, e frikshme dy, dhe e treta e turpshme. Si manipuloi një Shqipëri të tërë! Hera e parë që një njeri e tillë manipulon një situatë kështu

Zhaklina; E pa besueshme që shantazhoi emocionalisht një Shqipëri të tërë. Lërë familjarët se si janë ndjerë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *