I tregon të gjitha momentet e vështira përballë Ardit Gjebreas, Soni Malaj: Ja përse u ndava nga burri italian, s’kishte…!


Soni Malaj kohë mër parë ka qenë e ftuar në rubrikën “Tani mund të këndosh” bëri një rrëfim shumë të sinqertë rreth jetës së saj, duke nisur nga fëmijëria e kaluar në Tropojë e deri tek marrëdhënia me partnerin e saj aktual, Klevin. Soni nuk ju shpëtoi as pyetjeve për martesën e saj të parë dhe divorcin me balerinin italian, Mirko.

Arditi e pyeti këngëtaren nëse ajo ka pasur si qëllim të marrë pasaportën italiane nga martesa me Mirkon, pasi kjo gjë u fol gjatë disa vite më parë. Soni u shpreh se ajo nuk ka as letrat italiane, por vetëm vajza e saj ka pasaportën e shtetit fqinj. Këngëtarja foli edhe në lidhje me divorcin e bujshëm dhe u shpreh se nuk ka pasur trad hëti, por diçka më të madhe e të thellë.

“Njerëzit kanë shumë ideale patriotike që më duken patetike tani. Nuk ka pasur tr adhti, janë disa gjëra të tjera që thellë-thellë janë më të mëdha”, tha Malaj. Ajo tha se me Mirkon ka një raport të mirë, që si fillim është krijuar për shkak të vajzës së tyre, Anës, por tashmë po përpiqen të krijojnë një marrëdhënie sa më korrekte, sepse duan apo nuk duan do të jenë gjithnjë pjesë e njëri-tjetrit. Më pas Soni foli për marrëdhënien e saj me djalin nga Vlora, Klevin. Ajo tregoi se më të ka 6 vite e lidhur dhe se prej 1 viti bashkëjetojnë me njëri-tjetrin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *