Produksioni po gënjen? Ja çfarë mendimi ka Beniada për sëmundjen e Luizit


Beniada Nishani, ish konkurrente në Big Brother Vip Albania ka komentuar në rrjetet sociale rrëfimin e Luizit gjatë spektaklit të një nate më parë.

Ajo ka pyetur ndjekësit e saj se çfarë mendojnë për këtë situatë dhe shumica e tyre bëjnë me faj produksionin, sikurse po bejn shumica e shikuesve besnik te ketij formati

Beniada shprehet se në rast se ai do të ishte sëmurë, produksioni do të bënte të pamundurën për ta ndihmuar.

“Çfarë fitimi do të kishte produksioni? Nëse do të kishte qenë i sëmurë, produksioni do të kishte qenë i pari që do të zbatonte një plan për ta ndihmuar dhe shtruar në spital. Po flasim për një sëmundje dhe në këto raste nuk ka asnjë lojë”, shkruan Beniada.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *