Kiara zĩhèt keq me Luizin, i thotë fjalë shumë të rèndâ: Nuk dua t’i shoh sytë, më rri larg


Kiara dhe Luizi janë përballur sërish mbrëmjen e sotme. Me fjalë të ashpra Kiara i ka kërkuar mos t’i flasë dhe mos t’i afrohet më , ndërkohë që Luizi vazhdimisht i kërkonte të falur pas asaj se çfarë ndodh dje në spektakël.

Kiara: Unë me ty nuk dua të kem më punë, më rri larg, më lër hapësirë se po çmendem, me mua nuk ke më punë fare. Nuk kam më besim te ty, e kupton këtë?

Nuk di si ta them më troç, edhe vendi të hapet këtu, ti me mua s’ke më punë. Më rri larg! Nuk të shoh dot në sy, më është kthyer në një gjendje shumë të keqe!

Luizi: Nuk e pranon faljen time? Kiara: Më lër të qetë të lutem, mos mu afro më, nuk dua më shpejgim nga ty, mu hiq sysh, nuk të dua më fare . Nuk mundem më , po më plas zemra, jam aq keq sa ishall them dal të shtunën!

Armaldo në një bisedë me Kiarën i tha asaj se një ditë gënjeshtra që Luizi ka thënë do e dënojë.Armaldo: A do ta dënojë gënjeshtra , se ai ka gënjyer se kur gënjën është vështirë të kthehet besimi!

Kiara: Prandaj i preva gjërat, është shumë e vështirë, se tani çdo shpjegim që ai do japë unë do e kem të dyshimtë. Nuk do arrij dot ta besoj.

Armaldo: Njeriu i vërtetë nuk njihet këtu se jemi në lojë! Kiara: Por por njeriu nuk mund të gënjejë në këtë mënyrë edhe për lojë! Armaldo: Ne nuk ia hapim dot zemrën, i takon ati ta vendosë!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *