E konfirmuar: Ja kush do e prezantojë sezonin e ri të ‘Përputhen’


Javës tjetër nis në Top Channel sezoni i ri i “Përputhen”. Por drejtimin e emisionit nuk do e ketë Bora Zemani, të cilën do e shohim në “Dancing with the stars”. Emisionin e dashurisë këtë sezon do e prezantojë Ori Nebijaj.

E konfirmuar: Ja kush do e prezantojë sezonin e ri të, Moderatorja ka konfirmuar lajmet që kanë qarkulluar në media, e ftuar sot në “Wake up”. E konfirmuar: Ja kush do e prezantojë sezonin e ri të

“Është komentuar “Për’puthen”, me ikje dhe ardhje të reja. Shumë mundësisht do jem dhe unë pjesë e këtyre të rejave. Besoj q do ta kem këtë rolin e përputhjes së dynjasë”, tha Ori.

Javës tjetër nis në Top Channel sezoni i ri i “Përputhen”. Por drejtimin e emisionit nuk do e ketë Bora Zemani, të cilën do e shohim në “Dancing with the stars”. Emisionin e dashurisë këtë sezon do e prezantojë Ori Nebijaj.

E konfirmuar: Ja kush do e prezantojë sezonin e ri të, Moderatorja ka konfirmuar lajmet që kanë qarkulluar në media, e ftuar sot në “Wake up”. E konfirmuar: Ja kush do e prezantojë sezonin e ri të

“Është komentuar “Për’puthen”, me ikje dhe ardhje të reja. Shumë mundësisht do jem dhe unë pjesë e këtyre të rejave. Besoj q do ta kem këtë rolin e përputhjes së dynjasë”, tha Ori.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *