Kiara Tito e sëmurë, Luizi e ndihmon: Më shiko mua dhe merr forcë


Kiara Tito sot ka marrë ndihmën e banorëve pas krizave që i jep hernia diskale. Nga ata që i ka qëndruar më shumë afër ishte dhe Luizi, ai e ka ndihmuar të çohet nga shtrati dhe të lëvizë.

Më shih mua dhe merr forcë nga inati”, i thoshte ai teksa ajo nuk çohej dot nga dhimbjet. Luizi i ka qëndruar gjithë kohës pranë Kiarës, edhe pse kjo e fundit ia ka bërë të qartë që nuk ka ndjenja për të. Kiara Tito e sëmurë, Luizi e ndihmon: Më shiko mua dhe merr forcë

Kiara Tito sot ka marrë ndihmën e banorëve pas krizave që i jep hernia diskale. Nga ata që i ka qëndruar më shumë afër ishte dhe Luizi, ai e ka ndihmuar të çohet nga shtrati dhe të lëvizë.

Më shih mua dhe merr forcë nga inati”, i thoshte ai teksa ajo nuk çohej dot nga dhimbjet. Luizi i ka qëndruar gjithë kohës pranë Kiarës, edhe pse kjo e fundit ia ka bërë të qartë që nuk ka ndjenja për të. Kiara Tito e sëmurë, Luizi e ndihmon: Më shiko mua dhe merr forcë


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *