Kjo vajze eshte cmendur! Dea Mishel i drejton thi kën Luizit,ndjekësit të tme rruar! (pamje te renda)


Të shtunën sepse në Primen e së martës u duk sikur mbrojti Luizin,na bëri të gjithëve për të qeshur dhe na kujtoi edhe njëherë sa të izoluar janë banorët brenda dhe nuk e kanë idenë më të vogël çfarë thuhet jashtë.

Dea prej të martës po kryqëzohet në rrjet për frazën”Unë nuk mund të jetoj me dikë që po vd es” ndërkohë ajo brenda mendon se i ka dhënë Luizit mbështjetje dhe kjo gjë do ta penalizojë… Por nuk është kjo çështja.

Në TikTok po qarkullon një video e Dea Mishel e cila mban në dorë një th kë të madhe dhe kur Luizi kalon pranë saj ajo bën gjestin e nguljes duke ja drejtuar në bark. Duket sikur ai nuk e ka parë këtë veprim që për njerëzit jashtë është sk ndaloz dhe i rr ziksh.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *