Gazetari: Po shtiren te gjithe! Luizi Është i lidhur Jashtë Shtëpisë Së Big Brother


Dita ditës mësohen detaje të reja për personazhet e Big Brother VIP. Sot i ftuar në “Shqipëria live”,

gazetari Gerald Qerimi ka deklaruar se sipas informacioneve të tij, Luizi është i lidhur jashtë.

Sipas tij, Kiara ka të drejtë për vendimin që ka marrë ndaj Luizit duke i qëndruar larg, pasi ai po e gënjen.

“Unë mendoj që vendimi i Kiarës për Luizin ka qenë super i drejtë sepse ajo e përjetoi rrëfimin e tij,

e mbështeti dhe ai e përdori. Luizi mund të jetë duke e gënjyer Kiarën sepse ka një tjetër lidhje

jashtë që nuk e ka treguar brenda Big Brother. Nga informacionet e mia Luizi ka një marrëdhënie të hapur jashtë”, tha gazetari.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *