Pas divorcit i ndryshoi jeta! Vajza Ben Deklaraten E Forte Per Mira Konçin (Foto)


Era Saraçi, vajza e Mira Konçit dhe Shpëtim Saraçit edhe pse nuk është një fytyrë publike, nuk i ka shpëtuar herë pas here mediave.

Duke qenë vajza e dy emrave shumë të njohur të ekranit shqiptarë, nuk mund të mos mungonte interesi i publikut për të.Pamja e jashte e bukuroshes ka qenë ajo që ka marrë vëmendjen fillimisht te publiku. Era është mjaft aktive në rrjetet sociale, por rrallë herë tregon detaje nga jeta private

“Mami, motra, shoqja e ngushtë, shpirti im”, shkruan ajo krah fotos së Mira Konçit e cila është shkrepur nga fotografi i njohur shqptar, Fadil Berisha..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *