Kiara ka ditëlindjen, Luizi: “Do ha makarona, me buxhetin tim do i marr dhuratë Kiarës”


Më datë 18 janar, Kiara Tito mbush 27 vjeç. Luizi ka menduar që me paratë e buxhetit, të mos blejë asgjë për të ngrënë dhe t’i blejë Kiarës një dhuratë simbolike, për ta bërë të lumtur në 27-vjetorin e saj.

Mendimin e tij ai e ndau me Amosin dhe Dionën dhe tha se për këtë, duhet të bëjnë një mbledhje për ta biseduar më mirë  Luizi sugjeroi që t’i dhuroi Kiarës një byzylyk ose një varëse. Dua t’ia bëj me lekët e mia tha ai.

Amosi i tha se do mblidhen ta diskutojnë. Nuk e kam problem ia ktheu Luizi, do vazhdoj të ha makarona. Do vazhdoj të gatuaj edhe për ju. Kiara vazhdon i mban qëndrim për genjeshtrēn që ai i tha në lidhje me shëndetin e tij por dje në Prime ajo tha se beson që ka një version më të mirë të Luizit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *