Luizi ‘përplaset’ me Kejvinën/ Je njeri inekzistent, nuk kam pikë respekti


Kejvina dhe Luizi kishin sërish një ‘pëprlasje’ në oborr. Kejvina i tha Luizit se ajo nuk ka pikë respekti për të dhe se është njeri inekzistent në shtëpi. Luizi ‘përplaset’ me Kejvinën/ Je njeri inekzistent, nuk kam pikë respekti

Komenti vjen një ditë pas sherri të tyre në ‘Prime’, ku dhe Luizi por edhe Kejvina, debatuan me tone të larta, duke kaluar në ofendime. Luizi i tha Kejvinës të tregojë kujdes, pasi do përballen shpesh në shtëpi.

Kejvina dhe Luizi kishin sërish një ‘pëprlasje’ në oborr. Kejvina i tha Luizit se ajo nuk ka pikë respekti për të dhe se është njeri inekzistent në shtëpi. Luizi ‘përplaset’ me Kejvinën/ Je njeri inekzistent, nuk kam pikë respekti

Komenti vjen një ditë pas sherri të tyre në ‘Prime’, ku dhe Luizi por edhe Kejvina, debatuan me tone të larta, duke kaluar në ofendime. Luizi i tha Kejvinës të tregojë kujdes, pasi do përballen shpesh në shtëpi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *