E Trishte, babai në Berat gjënë Djalin e mbytur në Lumin…


Jurgen Merkaj, një i ri nga Berati, është gjetur i paj të nga babai i tij në lumin e fshatit Orizaj. Ai kërkohej nga familje prej pasdites së të shtunës, e madhe apeli për ndihmë ishte bërë edhe në rrjetet sociale. vazhdo poshtë S,ponsored:

Ata publikuan foton dhe ftuan këdo që mund ta njihte/shikonte Jurgenin, të telefononte familjen. Mirëpo, mbrëmjen e djeshme ka qenë vetë babai i të riut që e ka gjetur djalin të pajetë në lumë.

“Fatkeqesishte Jurgen Merkaj, cili kishte h mbur para 24 oreve ne Berat, gjendet nga i ati i mb tur ne lume ne fshatin Orizaj…”, thuhet në njoftimin e shpërndarë nga mediat lokale të Beratit, për lajmin e trishtë.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *