Tea perplaset me Kiarën pse u përqafua Me Luizin: ‘Je Femër Moj’! ‘Laj Gojën’!


Banorët janë kthyer kundër Kiarës, për faktin që ajo shoqërohet ende me Luizin, edhe pse ky i fundit ka ofenduar vajzat.

Tea reagoi me tone të ashpra, duke i thënë Kiarës se është femër dhe se nuk e kupton pse e mbron Luizin, pas të gjitha situatave që kanë ndodhur në shtëpi

Luizi: Sje simpatike është gusto ime. Ik zhduku dil jashtë. Ik laj gojën kur të flasësh me mua. Thashë të drejtën. Kam guston time.

Thashë që nuk je simpatike. Ik laj ti gojën. Tea-Nuk ka sharë asnjeri nga ropt. Luizi: Nuk është fjalor femrash je bone ropt, ja bone nonën. vNëse deri dje të gjithë banorët ishin kundër Luizit, sot që Kiara doli në krah të tij, i ka tërbuar akoma më shuëm të gjithë në shtëpi dhe e kanë kthyer dyshen në shenjështer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *