Fitoi lotarinë 9.7 mln paund dhe e harxhoi në alkool, drogë e bordello/ Kthehet sërish te gruaja…


Fituesi i llotarisë, Michael Carroll i cili harxhoi pasurinë e tij prej 9.7 milion paundësh me pije, drogë dhe bordello u martua përsëri me ish-gruan e tij e cila e la pasi e tradhtoi me prostituta.

 

 

38-vjeçari, i quajtur “Lotto lout”, ishte vetëm 19 vjeç kur ai fitoi çmimin e parë prej shumë milionë dollarësh në 2002 pasi bleu një biletë 1 paund.

 

 

Por fituesi i llotos, i cili punonte në Norfolk në kohën e fitores së tij, harxhoi pasurinë e tij në pije, drogë, makina të shpejta, pushime dhe orgji seksuale derisa falimentoi pas disa vitesh.

Stili i tij i jetesës së lartë gjithashtu i dha fund martesës së tij me gruan Sandra Aitken, tani 38 vjeç, e cila e akuzoi atë se flinte me prostituta.
Sidoqoftë, çifti u martua përsëri gjatë një ceremonie intime të Dielën e kaluar dhe tani thuhet se po jetojnë një jetë të qetë në Belfast.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *