Endrra e cdo Femre! Te zgjohet në menyre kaq të Bukur Si Beri Luizi Për Kiarën.


Luiz Ejlli dhe Kiara Tito kanë pasur mbrëmë një bisedë mjaft të afërt me njëri-tjetrin. Ata kanë folur si asnjëherë më parë dhe kanë treguar se si ndihen.

Pas kësaj bisede, këngëtari i njohur e ka zgjuar mëngjesin e sotëm moderatoren me një puthje në krah.Madje pas rutinës së mëngjesit ata kanë ndenjur gjatë gjithë kohës bashkë. Teksa bisedonin mebanorët e tjerë, Luizi nuk ka ndenjur pa ngacmuar edhe Enin, pasi në një moment i tha “Kiara vd es të ulet përballë tij se i përputhet buzëqeshja”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *