Per pak u bëra Prift”/ Luizi Rrëfen Historinë Kur I Ofruan Të Bëhej ‘Papë’ Nga Kisha


Pas debatit, Luizi, Eni, Efi dhe Kiara janë ulur të bisedojnë me njëri-tjetrin për jetën jashtë shtëpisë.

Luizi ka treguar një histori kur atij i kanë propozuar të bëhej prift

“Më tha mua ‘dëgjo do flasim për diçka shumë serioze dhe të rëndësishme që mund të ndryshojë

rrjedhën e jetës tënde’. Unë i thashë ‘edhe një herë’. Dhe më thotë ‘kam folur me këshillin dhe

kemi pranuar që të marrim për seminarist, me u bërë prift unë. Imagjino mua prift. Mu bërë Papëunë shkurt muhabetit, Papa Luizi”, tha Luizi, i cili shkaktoi të qeshura te banorët që ishin aty.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *