Luizi afrohet për ta puthur, Kiara largohet/ Çfarë ndodhi në orët e para të mëngjesit?


Mbrëmja e kaluar shënoi një moment romantik për dyshen më të përfolur aktualisht në të gjithë Shqipërinë Kiara-Luiz.

Ky i fundit organizoi një surprizë mbrëmjen e kaluar për Kiarën, pasi kjo e fundit mbushi 27-vjeç. Në një skenë të improvizuar në oborr, Luizi këndoi këngën e Ed Sherran ‘Perfect’, ku ai dhe Kiara kërcyen vals, të përqafuar.Pas spektaklit, në orët e para të mëngjesit, ata të dy patën një bisedë në oborr, ku në një moment Luizi u afrua për të puthur Kiarën.

Por kjo e fundit, u distancua pasi nuk preferoi ta puthë atë. Më pas Luizi e justifikoi momentin, duke thënë se iu afrua për t’i treguar diçka dhe jo për ta puthur.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *