Arditi mbetet pa fjalë në emision pas asaj që dëgjon..Ose jam unë mbrapa bote ose …


Një vajze me emrin Griselda e ftuar ne emisionin Ediela shqiptare, ka një problem me nënën. Ajo gjithë kohës e kontrollon dhe vëzhgon dhe nuk e lejon aspak të dalë me shoqet. Për këtë arsye, vajza ka ftuar nënën në studio dhe ka një kërkesë të veçantë për të. Por Arditi ka mbetur shtangur ne nje moment nga hallet e vajzes.

Arditi: Ke pasur dicka specifike me mamin apo probleme në familje me të tjerët dhe ti e vuaje? Griselda: Probleme me të tjerët, por edhe me mamin më shumë. Në 9-vjeçare kur kam qenë, mami nuk më linte të dilja me shoqërinë, me shok. Ardit Gjebrea: 15 vjeç, le të themi. / Griselda: Po! Ardit Gjebrea:Ku doje të shkoje ti Griselda: Të dilja me shoqërinë, me shoqet, me shokët, për kafe..

Ardit Gjebrea: Kafe.. 15 vjeç? Një minutë se po më duket vetja si mami yt… Është normale 15 vjeç?? Jo- thotë publiku… Griselda: Ose në ndonjë vend… Ardit Gjebrea: Po shoqet e tua dilnin 15 vjeç për kafe? Griselda: Po dilnin. Ardit Gjebrea: O jam unë mbrapa botës dhe nuk di se ç’bëhet! Ok.. Pra mami nuk të linte të dilje me shoqet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *