U vetëvar në banesën në Kamëz dhe burri i saj fshehu ngjarjen, kjo është 55-vjeçarja


Në zonën e Frutikulturës, Kamëz u gjet e vetëvarur në banesën e saj një 55-vjeçare.

Ngjarja ka ndodhur më 4 shtator, por familjarët e saj e kanë denoncuar vdekjen në polici më 5 shtator.

E ndjera është identifikuar si Shahe Lika.

 

 

Burri i saj Shefqet Lika ka deklaruar se gruaja e tij ka vdekur për shkaqe natyrale.

Pas hetimeve, polici ka ndaluar 56-vjeçarin pasi nuk ka kallëzuar ngjarjen e vërtetë në polici.

Shefqet Lika tani akuzohet për veprat penale “Shkaktimi i vetëvrasjes” dhe “Veprime që pengojnë zbulimin e së vërtetës”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *