Çfarë tha Luizi për ish-banorët e BBV 1 që nuk u prit mirë nga Beatrix dhe Einxhel?


Kur shpreh diçka për një vajzë duhet të marrësh parasysh që pas saj qëndron edhe shoqja e saj në rastin më të mirë, ose shoqet në rastin më të keq. Kështu ka ndodhur edhe me shoqet Beatrix Ramosaj dhe Einxhel Shkira.

Pas përgjigjes së Trixës për Luizin, i cili e quajti “inteligjente” edhe Einxhel ka dy fjalë për të. Ajo i ka dalë krah mikeshës së saj, ku me anë të një statusi në Twitter shprehet: “Mbaroi bullizmi me ata që ka brenda dhe ja nisi me ata që janë jashtë?”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *