40 persona heqin dorë nga shtetësia SHQIPTARE Çfarë ndodhi? (Emrat)


40 persona kanë hequr dorë nga shtetësia shqiptare. Presidenti Bajram Begaj ka dekretuar lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare për personat që kishin këtë kërkesë. Emrat e tyre janë bërë publike nga faqja zyrtare e Presidencës. Dekreti hyn në fuqi menjëherë dhe do botohet në Fletoren Zyrtare.

PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të nenit 13, nenit 14, nenit 20 dhe në vijim, të ligjit Nr. 113/2020, “Për shtetësinë”, me propozimin e Ministrisë së Brendshme,

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare, me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:

Denis Nazmi Alla

Rozeta Bujar Karapetsas (Mehmet)

Dhora Sotir Tego

Olti Xhako Lamçellari

Adeo Sabri Lybesha

Liridona Niman Hajdarmataj

Fedona Nikolin Metalini

Greta Sigurim Spaha

Abiel Klevis Gjergji

Klotilda Shaban Zika

Martina Klodian Ndoni

Nevila Tomor Rruga (Balliu)

Drisena Hysen Tallalli

Gentjan Mustafa Liçi

Esmeralda Fetah Bilibashi

Rovena Gezim Stirnberg (Kallashi)

Xhulian Arben Gurashi

Geralda Mirash Zaganjori

Eno Kristo Strakosha

Asmiralda Vesel Çeka

Irini Ilia Seva

Edlira Sabri Ahmetaj (Hutra)

Juri Albert Hamiti

Lisandër Janis Saraçaj

Etleva Tahir Begu (Qama)

Edlira Daut Paloja

Elda Dhimitër Strakosha (Dhamo)

Erjon Sadri Buçpapaj

Xhulio Shaqir Shehu

Gabriella Gojko Kontiq

Valmira Fari Mançka (Stergu)

Danijel Kastriot Brajoviq

Kristi Dritan Ilia

Alketa Sinan Ilia (Graçi)

Mateo Dritan Ilia

Arald Arben Haveriku

Ani Shkëlqim Nebiaj

Eralda Jorgo Loli (Regazi)

Bradly Isabel Bledar Loli

Vivienne Sophie Bledar Loli

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në Fletoren Zyrtare.

Tiranë, më 18.1.2023


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *