Arbër Hajdari: Kiara ose po bën lojë me Luizin ose ka lënë diçka të hapur jashtë


Kanë qenë ditë me shumë debate, ishte sepse i kërkova Luizit hapësirë personale, nis Kiara te flase per marredhenien e saj me Luizin. Arbana e ndërpret dhe e pyet se çfarë ndjen ajo për Luizin.

Ke thënë që je single apo jo, vazhdon Arbana, çfarë të step? Kam nevojë për kohë, iu përgjigj Kiara. Kam frikën se mos këto deklaratat e Luizit mos janë pak të nxituara. Unë nuk e marr shpejt një vendim kështu që stepem. Mendoj që nuk dashurohesh dot për 20 ditë.

Të thuash të duash është pak e nxituar…ndërhyn Olta duke thënë se mund të dashurohesh edhe për një ditë. Kiara e ndërpret me furi Oltën duke i thënë të lutem, është momenti im me Luizin. Vet Luizi tha se ndoshta është prania e kamerave dhe banorëve të tjerë.

Arbër tha që më pëlqejnë njerëzit që shikojnë më shumë veprat se sa fjalët dhe Luizi është impenjuar mëngjes drekë e darkë. Nuk e shoh Kiarën të jetë e interesuar në këtë marrëdhënie, tha Arbër. Arbër Hajdari: Kiara ose po bën lojë me Luizin ose ka lënë diçka të hapur jashtë


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *