Skenari per sonte? Butrinti? Ja banori që largohet dhe EMRAT e dy hyrjeve të reja, zbardhet edhe lëvizja e Kejvinës


Mbrëmjen e sotme puntata e radhës e “Big Brother VIP” ka nisur me diskutime të shumta. Në fillim ishte diskutimi mes Ronaldos dhe Oltës, si një mënyrë për t’u sqaruar.

Por më pas u përqëndrua tek diskutimi i Teas dhe Luizit, ku opinionistët bënë disa zbulime të papritura. “Tea është e lënduar, e përmend gjithmonë Kiarën kur flet me Luizin, ajo ndërhyrja te buxheti”, u shpreh Zhaklina.

“Totalisht, Zhaku është shënjestër, vetëm kjo mund ta sqarojë çështjen e dhuratës”, tha dhe Arbër Hajdarii. Mbetet për t’u parë se si do të rrjedhin ngjarjet. Po ju, a mendoni vërtetë se Tea ka ndjenja ndaj Luizit?

Mbrëmjen e sotme puntata e radhës e “Big Brother VIP” ka nisur me diskutime të shumta. Në fillim ishte diskutimi mes Ronaldos dhe Oltës, si një mënyrë për t’u sqaruar.

Por më pas u përqëndrua tek diskutimi i Teas dhe Luizit, ku opinionistët bënë disa zbulime të papritura. “Tea është e lënduar, e përmend gjithmonë Kiarën kur flet me Luizin, ajo ndërhyrja te buxheti”, u shpreh Zhaklina.

“Totalisht, Zhaku është shënjestër, vetëm kjo mund ta sqarojë çështjen e dhuratës”, tha dhe Arbër Hajdarii. Mbetet për t’u parë se si do të rrjedhin ngjarjet. Po ju, a mendoni vërtetë se Tea ka ndjenja ndaj Luizit?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *