“Oltën e voton që të qëndrojë në BBV vetëm burri se nuk e duron dot në shtëpi”


Ndryshe nga sa pritej, Olta Gixhari është lthyer në personazhin më negativ të këtij BBV dhe aspak i pëlqyer nga publiku, i cili i tregon gjithmonë qëndrimet e tij në rrjetet sociale.

Asyeja pse Olta ka zgjedhur këtë strategji loje e di vetëm ajo, por pjesa më e madhe e publikut ka vetëm komente negative për të.

Një nga komentet që është kthyer meme dhe po bën xhiron e rrjetit është “Oltën e voton që të qëndrojë në BBV vetëm burri se nuk e duron dot te shtëpia”Si ky koment ka dhe shumë të tjerë të ngjashëm, e cila deri tani është banorja që ka më shumë komente negative dhe vota për të dalë.

Por dihet tashmë që votat në rrjetet sociale nuk merren parasysh, votat që vlejnë janë vetëm ato përmes mesazheve në telefon.

Kujtojmë se 5 banorët që janë në nominim Luizi, Olta, Kristi, Efi dhe Ronaldo, njëri prej tyre do lërë përfundimisht sonte shtëpinë e BBV.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *