Durrsakja kap të fejuarin duke u… me tre vajza tek shtëpia e tij: Justifikimi i tij e le pa fjale


Gazetarja nga Durrësi Dhurata në emisionin “Aldo Morning Show”, ka treguar ngjarjet më të fundit që kanë ndodhur. Ajo ka treguar një rast kur një vajzë ka kapur të fejuarin e saj me tre vajza në një hyrje që kishin, dhe ai u justifikua se vajzat kërkojnë ta marrin shtëpinë me qira.

Dhurata: Një djalë i moshës 28 vjeç duke qenë se ishte fejuar kohët e fundit, pra kishin 4 muaj që ishte fejuar me një vajzë,

shoqe prej kohësh me këtë vajzën. Ndërkohë e shkreta nuk kishte kuptuar gjë, djalë i mirë, po e marr, po fejohem me të. E ka kapur me tre vajza njëherësh këtë gjë.

Aldo: Treshe, ëeëeëe! Dhurata: I kishte vënë GPS në makinë sepse e kishte kuptuar këtë gjë dhe i ka kapur të tre-ja vajzat me djalin. I ka shkuar në një hyrje që djali ka pasur.

Djali e justifikon faktin që vajzat duan ta marrin me qira hyrjen tonë. Por duke qenë se vajza e kishte ndjekur më përpara, e kishte pikasur tamam situatën e tyre , aty vendosi që të ndërpresim marrëdhënien tonë dhe ju bëni çfarë të doni.

Aldo: Dhe me tre ëë! Dhurata: Me tre, tre jo një. Këto të tre-ja ishin të fundit se ai me kë nuk dilte, kishte shumë vajza.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *