Olta Gixhari s’po duron dot më: Unë vetëm do shaj, do ta zeroj çmimin e madh, nuk dua para po fitova


Olta është shprehur e revoltuar që banorët votuan ta nxirrnin Luizin dhe Efin nga dhoma ku qëndronin. Ajo u shpreh se Luizi është shkaktar që çmimi i madh është ulur, prandaj sot e tutje do veprojë njësoj.

Madje Olta bëri një deklaratë të fortë duke thënë se nëse e fiton Big Brother nuk do asnjë lekë.“Vetëm do shaj që ta zeroj shifrën. Nëse e fitoj BB nuk dua asnjë lek. S’kam nevojë fare. Unë do harxhoj gjithë shifrën deri në fund”, tha Olta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *