Monika Lubonja çudit: E kam gjetur burrin ideal, unë dua Luizin


Luizi ditë më parë ka ironizuar më banorët e Big Brother VIP Albania 1. Ai këtë e ka bërë në një bisedë me banorët.

“Femrën ideale, a e di si e doja; e doja inteligjente si Beatrix, besnike si Donaldi, të sinqertë si Monika dhe të drejtpërdrejtë si Arjola”, u shpreh Ejlli. Pas Trixës ka reaguar edhe Monika në një postim në Intagram, ku edhe ka ironizuar më të. “Sot iu ka ardhur fundi pyetjeve tuaja që më bëni, Monika pse ti nuk ke një shok, pse nuk ke një partner, ti je kaq e mirë…

Ju falënderoj për këto, por unë sot kam gjetur atë që kam kërkuar tërë kohën, më në fund gjeta bashkëpunëtorin që do të na udhëheq në këto cilësi që i ka vetëm ai.

Inteligjent, njeri që bashkëpunon, njeri që është i drejtpërdrejt dhe mbi të gjitha ajo çka u përputh me mua shumë, ajo çka mua më bëri për vete është se unë më në fund gjeta njeriun e sinqertë…

Me të vërtetë Luiz sikur ne të dy të ishim në Big Brother VIP do të kishim thyer çdo rekord bashkë për sinqeritetin që kemi, dua të të uroj fitore dhe mezi po pres të takoj njeriun e ëndrrave të mia për sinqeritetin që ke. Fitore, të dua shumë, me ty Luizin”, ka thënë Monika.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *