“Ty do të të shkatërroj komplet!”/ Luizi ‘del nga vetja’ dhe ngre tonet (VIDEO)


Rrëfimi i Nitës për betejën e saj më kancerin e gjirit ka sjellë shumë polemika në shtëpi, teksa një nga reagimet më të forta ishte dhe ai i Luizit. “Ty do të të shkatërroj komplet!”/ Luizi ‘del nga vetja’ dhe ngre tonet (VIDEO)

Teksa kanë qenë të ulur në dhomën e ndenjes Luizi i ka karkuar falje Nitës për shqetësimet të cilat i ka sjellë gjatë kohës që nuk ishte i informuar mbi shëndetin e saj.

Ndërkohë që nuk ka lënë pa kërcënuar dhe Diolën, duke i thënë që do e shaktërroj sepse kishte përdorur për viktimizimë fëmijët e saj. “Unë e mbyll me kaq dhe të kërkoj falje nëse të kam shkaktuar stres atë që ke dhe me ato që të kam bërë. Me ty që rren dhe përdor fëmijët e tu për tu viktimizuar flasim bashkë.

Ty do të të them fjalën që është bërë hit në këtë shtëpi, ty do të të shkatërroj komplet. Do te te bie sa të mundem, që mi bën mua këto telenovela turke”- tha Luizi drejtuar fillimisht Nitës dhe më pas Diolës me tone të ashpëra. “Ty do të të shkatërroj komplet!”/ Luizi ‘del nga vetja’ dhe ngre tonet (VIDEO)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *