Olta Thotë Se Luizi Ka Karrierë Të Vogël: “Ka Një Dekadë Që Nuk Këndon, Që Është Zhdukur, E Njohin Si Tip Ndoshta”


Vazhdojnë përplαsjet e fοrtα mes Oltës dhe Luizit. Gjatë një bisede me Oltën dhe Luizin, Kristi pyet këtë të fundit nëse është këngëtar i njohur dhe aktorja ia pret direkt “jo”.

Ejlli më pas përmend se ka fituar ‘Ethet e së premtes” dhe dy festivale të tjera si dhe ka përfaqësuar Shqipërinë në “Eurovision”

Sapo tha këto, Luizi u largua dhe Olta shton se ai njihet si emër, pasi ai ka dalë në kohën kur nuk kishte rrjete sociale.

Kristi: Je këngëtar i njohur? Luizi: Jo? Fitues i ‘Etheve të së premtes’, ‘Kënga Magjike’, festivalin e RTSH-së dhe përfaqësues në ‘Eurovision’.

Olta: E njohin si emër, se ka dalë në kohën kur nuk kishte rrjetet sociale. Artistët që kanë dalë në atë kohë kanë mbetur, unë jam një nga ato, ai është një nga ato. Ka karrierë shumë të vogël, kjo është ideja

Olta: Ka një dekadë që nuk këndon, që është zhdukur. Me shumë mundësi e njohin si tip, se tip është fiks për këtu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *