Ky banor pritet të dënohet sonte në Prime, për atë që bëri me Oltën ja cka ndodh sonte..


Rrëfimet e Nitës para banorëve të Big Brother VIP dhe para mijëra shikuesve shqiptarë për sëmundjen nga e cila vuan, do të jetë në qendër të diskutimeve këtë prime time.

Deklaratat e Luiz Ejllit në dhomën me bebin për banorët e rinj, duket se do të sjellin debate, duke shtuar kështu debatet e bëra edhe gjatë ditës së djeshme.

Nga ana tjetër, Xhonatan Islami do të dënohet nga vëllai i madh, pasi ky i fundit ka dhënë informacion nga jashtë. Konkretisht Oltës. Dashuria Luiz-Kiara nuk mund të qëndrojë pa marrë vëmendje. Një piknik i këndshëm pritet të zhvillohet në oborrin më të famshëm në Shqipëri.

Eni, banori të cilin nuk kemi arritur ta njohim shumë, ka një histori të dhimbshme jetësore. Babai i tij ka qenë i alkoσlizuar, e për pasojë fëmijëria e tij ka qenë e traυmatizuar. Megjithatë, ai e ka falur këtë lloj jetese të babit të tij. Vëllai i madh ka përgatitur një klip për të.

Eni dhe Tea kanë kërkuar vazhdimisht që të lënë shtëpinë. Por publiku ka vendosur të eleminojë nga loja vetëm Enin. Ndërsa Tea, bashkë me banorët e tjerë në nominim, pritet të vijojë lojën.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *