Rita Ora elektrizon sheshin Skënderbej, detaji i veçantë në veshje


Rita Ora ka elektrizuar skenën në koncertin që po mbahet në sheshin “Skënderbej” në kuadër të “Tirana European Youth Capital 2022”. Rita Ora elektrizon sheshin Skënderbej, detaji i veçantë.

Këngëtarja shqiptare me famë botërore ka interpretuar disa nga hitet që ka sjellë ndër vite, ndërsa është shoqëruar dhe nga trupa e baletit të saj. Rita Ora elektrizon sheshin Skënderbej, detaji i veçantë.

Rita u shfaq me një body të zi ku bie në sy detaji i shqiponjës dy krenare ndërsa balerinët e shoqëronin të veshur me të kuqe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *