“Visi nuk vdes kurrë”, kushërira e Ervis Martinajt pozon me luanin dhe nxjerr “sekretin” familjar (Video)


Teksa zhdukja e Ervis Martinajt është kthyer në lajmin që ka bërë më shumë bujë këto kohë, një tjetër reagim ka ardhur nga një njeri i afërt i tij.“Visi nuk vdes kurrë”, kushërira e Ervis Martinajt pozon me luanin dhe nxjerr “sekretin” familjar (Video)

Bëhet fjalë për një postim në Tik Tok nga kushërira e tij, e cila teksa ka pozuar me luanin, e ka shoqeruar videon me fjalinë: “Dhurata që i la familjes dhe shoqërisë Visi.”

Në një prej komenteve, ajo shkruan gjithashtu se “Visi nuk vdes kurrë”. Kujtojmë se luani i Ervis Martinajt është mjaft i njohur në rrjetet sociale dhe shumë personazhe të njohur kanë postuar me të./albeu.com/

Teksa zhdukja e Ervis Martinajt është kthyer në lajmin që ka bërë më shumë bujë këto kohë, një tjetër reagim ka ardhur nga një njeri i afërt i tij.“Visi nuk vdes kurrë”, kushërira e Ervis Martinajt pozon me luanin dhe nxjerr “sekretin” familjar (Video)

Bëhet fjalë për një postim në Tik Tok nga kushërira e tij, e cila teksa ka pozuar me luanin, e ka shoqeruar videon me fjalinë: “Dhurata që i la familjes dhe shoqërisë Visi.”

Në një prej komenteve, ajo shkruan gjithashtu se “Visi nuk vdes kurrë”. Kujtojmë se luani i Ervis Martinajt është mjaft i njohur në rrjetet sociale dhe shumë personazhe të njohur kanë postuar me të./albeu.com/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *