“Ke një muaj që thua flasim nesër, u mërzita”/ Luizi-Kiarës: Po mendoj rrugën tjetër… (Video)


Duket se marrëdhënia Kiara-Luiz, është krisur disi që pas rrëfimit të mbrëmshëm të kësaj të fundit.

Luizi ka paralajmëruar Kiarën se mund të mendojë për një “rrugë tjetër”, në lidhje me të.

Kiara: Flasim nesër se jam dhe po gjumë tani

Luizi: Ke një muaj që flasim nesër. Ça ka, çfarë ndodhi?

Kiara: Asgjë, thjesht u mërzita.

Luizi: Për?

Kiara: Për muhabetin që bëre.

Luizi: Që ishte? Çke, mos e vrit mendjen! Unë dalë i humbur prej kësaj…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *