Olta përlotet teksa i rrëfen Efit historinë me partnerin


Pas Efit, edhe Olta rrëfeu një histori personale. Ajo foli për marrëdhënien e ngushtë që ka me partnerin e saj.

Olta u shpreh se ai i ka falur një qetësi shpirtërore, që ajo nuk e ka patur më parë. Ajo u shpreh se Dorin nuk e ndërron me asgjë në botë dhe se dashuria e saj për të është ekstreme.

Olta tha se e kishte shumë të vështirë të bindej për njeriun e jetës së saj, sepse kërkonte dikë ta donte ashtu siç ishte ajo.

Olta shtoi se nuk e kishte imagjinuar kurrë që do të gjente dikë që do ta donte aq shumë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *